Official partner

ЗММ Машини / За нас

ЗММ е класическа механична инженерна фирма, традиционен производител и вносител на дървообработващи и металообработващи машини в република България. Предлагаме 5-опериационни машини, класически дървообработващи машини — абрихт, щрайхмус, фрези, бор апарат, машини за производство на корпусна мебел от плоскости и много други. Функционални, компактни, надеждни — имат добър дизайн и отговарят на изискванията за европейски стандарт ISO и TUV CE. Те са оптимизирани, лесни за поддръжка и експлоатация.

ЗММ предлага на своите клиенти изгодни условия за закупуване на дървообработващи машини от световните лидери на пазара.

ЗММ е офицален представител за България на:

Новите предлагани от нас машини са:

Фирмата ни има над 95 успешни реализирани проекти в България — предлаганите от нас машини могат да се видят в реални предприятия. Посетете ни всяка година на изложение Техномебел (technomebel.bg), където ще ви консултираме при избора на оборудване.

Консултиране

Ако машините които ви предлагаме, не са подходящи за вашето производство, то ние можем да ви подберем такива, съобразено техническото задание, нужното количество произвеждани детайли в еднаработна смяна.

Гаранция

Предлагаме пълна гаранция за 24 месеца и 12 месеца, доставка на безплатни резервни части за всички предлагани модели, както и извънгаранционен сервиз. По желание на клиента, машините могат да се оборудват с монофазни или трифазни мотори с висока мощност; на две скорости или променлива система за контрол на скоростта; висококачествени инструменти като например: видирани триони, фрезови глави, свредла, рендета и др.

Ремонт

Разполагаме с ремонтна база и склад за резервни части. Сервизен персонал преминал обучение в предприятия в чужбина, а също така имащи и дългогодишен опит в проектирането и производството на дървообработващи машини, с което до последно се занимаваше дружеството ни.

История

През 50–годишната история на своето съществуване, заводът произвежда 60 000 различни видове изделия. Нашите машини са популярни сред широк кръг от потребители занимаващи се с обработката на дърво; производители на мебели, врати, прозорци, дървени конструкции, обшивки, сувенири и други, както и за поддръжка и ремонт. Те са много подходящи за малки семеини работилници. При проектирането на машините е използван опита на водещи фирми от Италия, Германия, Австрия, Франция с които имаме дългогодише опит на съвместно сътрудничество.

Стратегия

Основната стратегия на търговската марка, е да предлага оборудване от световна класа на достъпна цена. Машините — ЗММ ЯКОРУДА отговарят на Европейските изисквания за качество. Всеки детайл, е произведен в модерни заводи, които преминават контрол на качеството и точно отговарят на установените технически стандарти. За да се гарантира високото качество на продуктите на ЗММ ЯКОРУДА в производството се използва модерно оборудване със CNC–системи за управление. Комплексните системи за контрол на качествотото, осигуряват стабилност при работа и дълготрайност на машините.

Машините на ЗММ ЯКОРУДА се продават предимно на водещи производители на мебели в Русия, ЕС, Австралия, Нова Зеландия, САЩ, както и в страните от Близкият Изток и Югоизточна Азия.

На нас се довериха